Salmonella w kefirze – jego spożycie może grozić zatruciem pokarmowym. GIS wycofuje wadliwą partię produktu z rynku
expressilustrowany.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Zaburzenia odżywiania
- Salmonella w kefirze – jego spożycie może grozić zatruciem pokarmowym. GIS wycofuje wadliwą partię produktu z rynku
Powiązane
Ostrzeżenie przed tatarem. "Nie należy spożywać"
4 godzin temu
Toksyna Shiga w tatarze wołowym. GIS ostrzega
5 godzin temu
Muzeum w Tampie wśród… najnudniejszych na świecie
1 dzień temu
Druhny z łowickiego hufca zdobyły nowe doświadczenia
1 dzień temu
Polecane
Nie wyrzucaj suchego chleba. Zrobisz z niego hit z PRL-u
2 godzin temu
Góralska różnorodność. Juhasi spoza Podhala w Krakowie
3 godzin temu